Wilt u contact een mail sturen naar de beheerder van deze website ( Hans Suijs) gebruik dan de volgende Link:

Mailadres van Hans Suijs.

Wilt u het Boek Samen eervol overleefd bestellen, dan zijn er meerdere manieren: U kunt een van de lezingen bezoeken en het boek daar aankopen. Ook is het vanaf ca 14 januari 2020 te bestellen bij Bol.com. N.B. Door een ernstige storing op mijn winkelpagina van Bol.com kan ik nog niet via die weg verkopen. Daarnaast kunt u het boek bestellen per mail (zie hieronder) en laten opsturen of na afspraak komen afhalen in Gouda. Meestal probeer ik bij de lokale boekhandel op plaatsen waar ik een lezing geef het boek beschikbaar te hebben. (op dit moment Verkaaik in Gouda)

De kosten bij opsturen bestaan uit de boekprijs van 24,95 Euro plus het pakkettarief van 7,25 Euro (vanaf begin 2020 zijn de pakkettarieven flink verhoogd). Daarnaast vraagt Bol.com 1,99 Euro van u voor transactiekosten. Bij de lezingen en bij afhalen (op afspraak) in Gouda betaalt u alleen de boekprijs.

Vermeld altijd uw postadres en uw telefoongegevens. Bij een rechtstreeks bestelling ontvangt u een QR code waarmee u het transport van het pakketje kunt volgen. Gebruik het mailadres dat hierboven staat aangegeven.