Wilt u het Boek Samen eervol overleefd bestellen, dan zijn er meerdere manieren (na 14 januari 2020): U kunt een van de lezingen bezoeken en het boek daar aankopen. Ook is het vanaf ca 14 januari 2020 te bestellen bij Bol.com. N.B. Door een ernstige storing op mijn winkelpagina van Bol.com kan ik nog niet via die weg verkopen. Daarnaast kunt u het bestellen per mail (zie hieronder) en laten opsturen of na afspraak komen afhalen in Gouda. Meestal zal ik proberen bij de lokale boekhandel op plaatsen waar ik een lezing geef het boek beschikbaar te hebben. (op dit moment Verkaaik in Gouda)

De kosten bij opsturen bestaan uit de boekprijs van 24,95 Euro plus het pakkettarief van 7,25 Euro (vanaf begin 2020 zijn de pakkettarieven flink verhoogd). Daarnaast vraagt Bol.com 1,99 Euro van u voor transactiekosten. Bij de lezingen en afhalen (op afspraak) betaalt u alleen de boekprijs.

U kunt contact met mij opnemen via de volgende procedure (om SPAM te voorkomen): Maak een mailadres door de eerste letter van ieder van mijn drie eerste voornamen te nemen (dus drie letters en geen vijf!), direct gevolgd door vier cijfers van mijn geboortejaar. Voeg daar @suijs.org aan toe en gebruik dit mailadres. Mijn naam is JLCNM Suijs en ik ben in 1943 geboren.

Vermeld altijd uw postadres en uw telefoongegevens. Bij een rechtstreeks bestelling ontvangt u een QR code waarmee u het transport v an het pakketje kunt volgen.