Hieronder zijn een aantal foto’s weergegeven en voorzien van namen. Echter een aantal personen op de foto’s is nog onbekend. Mogelijk dat u iemand herkend. In dat geval is een berichtje naar mij meer dan welkom. Deze lijst met foto’s zal steeds verder worden uitgewerkt. Hebt u nog foto’s of documenten die van belang zijn voor verdere studie bel of schrijf me s.v.p.. Bij voorbaat dank voor uw reacties, Hans Suijs

Deze foto is gemaakt tussen 1950 en 1956 op een eerste zondag van mei. Het is achter het huis van Cis en Dé Suijs in Vlijmen. Van links naar rechts staande: Dré Suijs, onbekend 1, Anny van Hapert (was tot nu toe onbekend 2), onbekend 3, Mientje Proost en Cis Suijs. Zittend: Corrie Besseling (was tot nu toe onbekend 4), Grada van Horen, op de knieën zittend onbekend 5 en zittend onbekend 6. (collectie Suijs)
Foto van de bruiloft van Had Reinders en Gra van Horen (datum onbekend kort na de oorlog) te Helden-Beringe. Staande van links naar rechts Mary Vaders, waarschijnlijk Jo Vinke (tot nu toe onbekend1), onbekend 2, Had Reinders, Gra van Horen, onbekend 3 en onbekend 4. Zittend: onbekend 5 en Anny van Hapert (tot nu toe onbekend 6). (collectie Reinders)

Dankzij reacties van Hein Reinders, Will Lacroix, Godelieve Langelaan en Corry langelaan kon een deel van het raadsel al worden opgelost.

Hebt u nog foto’s van reünies of andere bijeenkomsten? Ik zet ze graag hier neer om namen te achterhalen.